Problem with UI (ToEE running with co8 and Temple+ mods)

Discussion in 'General Discussion' started by wizardywizard4, Jan 13, 2021.

Remove all ads!
  1. wizardywizard4

    wizardywizard4 Member

    Joined:
    Jan 11, 2021
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Happy New Year Everybody !!!

    I would very much like your help with a problem I have with my game.
    When I move the mouse cursor, in game, over an item either in the inventory screen or the vendor's UI screen, no item information appears. Is this a bug or did I press a key combination I do not know. I have the GoG version of Temple of elemental Evil with both temple plus and Circle of the Eight New Content Edition installed and activated.
     
  2. Sitra Achara

    Sitra Achara Senior Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Messages:
    2,952
    Likes Received:
    193
  3. wizardywizard4

    wizardywizard4 Member

    Joined:
    Jan 11, 2021
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks a lot for the quick reply !

    configuration :
    fullscreen 1280 x 720
    Specs :
    intel core i3
    4gb ram
    windows 10
    AMD Radeon r5 m330

    I uploaded a Screenshot of Debug Messages Tab and templePlus log file
     

    Attached Files:

  4. Sitra Achara

    Sitra Achara Senior Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Messages:
    2,952
    Likes Received:
    193
    Ok, I think I know what the problem is - it looks like the time stamps went over the integer limit, so they appear as negative numbers. That would explain why the other users who've reported this said restarting the computer solves the issue, heh. Does it solve it for you?

    Edit: I'm going to issue a fix for this, but I'm asking to make sure I've identified the problem correctly.
     
    Last edited: Jan 16, 2021 at 12:26 PM
  5. wizardywizard4

    wizardywizard4 Member

    Joined:
    Jan 11, 2021
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Good Day !

    No, restarting the game does not fix it for me, also I have tried starting a new game and uninstalling co8, temple+ and the game and reinstalling everything again, but it did nothing for me.
     
  6. Sitra Achara

    Sitra Achara Senior Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Messages:
    2,952
    Likes Received:
    193
    Ok, so can you try the dev build from this link? It's the first zip, just extract to some temp folder and run templeplus.exe from there. It includes the suggested fix.

    https://ci.appveyor.com/project/templeplus/templeplus/builds/37289365/artifacts
     
  7. wizardywizard4

    wizardywizard4 Member

    Joined:
    Jan 11, 2021
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    That did it !
    Thanks a lot for your time and effort !
     
Our Host!