Temple+ Modding Question

Discussion in 'General Modification' started by _doug_, Feb 21, 2018.

Remove all ads!
  1. Sitra Achara

    Sitra Achara Senior Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Messages:
    2,809
    Likes Received:
    115
    Hmmm, you could check if the python args object has a copy method.
     
  2. deus-misereatur

    deus-misereatur Member

    Joined:
    Apr 24, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi! I was wondering if it were possible to stat up an NPC (through the protos.tab) to use one of Temple+'s new/prestige classes.

    I'm sorry if this question has been asked before, should my Googling skills let me down.

    Thanks!
     
  3. Shiningted

    Shiningted I want my goat back Global Moderator

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    11,993
    Likes Received:
    82
    First post after 6 years, awesome! :)
     
  4. Sitra Achara

    Sitra Achara Senior Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Messages:
    2,809
    Likes Received:
    115
    No, the protos parser doesn't support them. Are you trying to make/alter a recruitable NPC that uses them?
    You could try the DM to edit the stats in-game.
     
  5. deus-misereatur

    deus-misereatur Member

    Joined:
    Apr 24, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I expected as much.

    Yeah, I wanted to make Fruella a Swashbuckler so I just ended up DMing it on her. Just wanted a more 'natural' way, I guess. Still, really enjoying Temple+ in general. Loving all the extra stuff as well as ease of tweaking whatever nonsense I want. Thanks!

    EDITED:

    Hi again! Just wanted to ask if there's any way the class order during the character creation/level up UI menu can be rearranged without having to recompile Temple+ and if there's any serious repercussions should one does so.
    It just tickles my OCD-ness that some base classes come after the prestige classes.

    Thanks again!
     
    Last edited: Jun 11, 2020
Our Host!